Унищожаваме и премахваме молците със сигурен и безопасен метод за вас, вашето семейство и дом.

Унищожаване на молци

Индивидуална оферта / Безплатен оглед и консултация

-
 • Реакция до 48 часа
 • Безвредни препарати
 • Съвети за превенция

Унищожаване на молци

Унищожаването на молците е задача пряко свързана със хигиенното състояние на дома. За да имат обработките необходимият ефект е необходимо да се спазват правила за съхранение и поддръжка на дрехите и гардеробите в едно жилище. Обработката срещу молци се осъществява с малки агресивни препарати без особен мирис, не оставящи петна. За да поддържате нивото на молците ниско, консултирайте се и спазвайте препоръките на Вашият ТЕРМИНАТОР. Сключете Договор за Целогодишна поддръжка на вашият дом и бъдете защитени от досадните молци.

Как да се отървем от молците?

Повечето собственици обикновено повеждат борбата сами, използвайки многото препарати за домашна употреба налични по супермаркетите. За съжаление обаче, резултатът от тази борба обикновено е плачевен и накрая малкият проблем се превръща в голям. Тогава настъпва момента, когато на дневен ред идват професионалните ТЕРМИНАТОРИ.

Професионалните ТЕРМИНАТОРИ имат дългогодишен опит с борбата против молците, притежават всички разрешителни и лицензи необходими за борба с професионални препарати. Образователният ценз и периодичните квалификационни курсове, също допринасят за доброто ни представяне на терен. Познаването на биологията и поведението е основен момент в създаването на успешна стратегия за борбата с всеки вредител.

Ние от ТЕРМИНАТОР сме на линия 24/7 дни в седмицата за всеки извънреден и спешен случай.

Ако имате нужда от допълнителна информация или съвет, както и да запишете най-удобният за вас час за посещение от професионален ТЕРМИНАТОР – обадете ни се.

Свържете се с нас

Възрастните молци не носят опасност за човешкото здраве. Техните ларви обаче нанасят значителни вреди, те повреждат дрехи и тъкани, кожи и килими. Хранят се с всякакви материали, вълна, коприна, които са зацапани и са предпочитани пред тези които са чисти. Това е една от причините, да препоръчваме почистването като първа стъпка на контрола върху молците.

Имате ли молци?

Отговорът на този въпрос става ясен, когато забележите възрастните молци да прелитат в гардероба и стаята Ви. Това означава и, че щом има възрастни молци вероятно има и снесени яйца и ларви. Ако забележите странни дупки в вълнените си дрехи това е индикация за присъствието на излюпени ларви които обичат да си похапват от тях.

Опасни следи

Има няколко знаци, за които да следите:

 • Възрастни молци
 • Ларви
 • Копринени пашкулчета
 • Какавиди
 • Повредени тъкани, дрехи и килими

Стъпки, които да предприемете:

 • Назначете спешно посещение от ТЕРМИНАТОР.
 • Сключете договор за регулярна поддръжка от ТЕРМИНАТОР.
Свържете се с нас

Как да предотвратяваме появата на молци?

Молците харесват тъмни местенца, където могат да се размножават на спокойствие. Това са дрешници, килери, гардероби, ракли, тавани, мазета, зимници. Привлечени са от мръсните и зацапани дрехи, така, че винаги перете дрехите преди да ги прибирате в гардероба и ги поставяйте в плътно затворени торби, ако няма да ги ползвате дълго време. Редовно проверявайте любимите им местенца и почиствайте редовно. Пускането на прахосмукачка по вълнените килими, ги прави непривлекателни за молците.

Какво да направим, за да нямаме молци?

Сключете договор за целогодишна защита от ТЕРМИНАТОР, за да сте спокойни за дрехите си.

Освен това спазвайте съветите на Вашият ТЕРМИНАТОР и го дръжте в течение за всички подозрителни белези, които сте забелязали.

 

Спазвайте и някои основни правила като:

 • Никога не прибирайте носени или замърсени дрехи в гардеробите.
 • Проветрявайте стаите редовно.
 • При възможност редовно излагайте килимите и дрехите си на слънце.

Повикайте професионален ТЕРМИНАТОР да реши проблема

Опитите на повечето собственици да се справят сами с проблема, обикновено завършва с неуспех. Малкият проблем прераства в голям след което борбата става трудна и продължителна.

Свържете се с нас

Имате проблем с молците? Свържете се с нас, за да ви помогнем с решението на проблема.

molci